Oproep: de Kracht & Pracht van de leerkracht en ons vak

28-01-2020

Donderdag 30  januari en vrijdag 31 januari staakt het onderwijs opnieuw.   Daltonschool Confetti organiseert 31 januari een alternatief programma om nieuwe collega's te werven. Ben jij erbij?

Daltonschool Confetti is gedurende de stakingsdagen gesloten. Op vrijdag 31 januari (tweede stakingsdag) laat Confetti de Kracht en de Pracht van de leerkracht spreken door met potentiële nieuwe collega's in gesprek te gaan!

Via dit bericht nodigen we de mensen uit die overwegen ons mooie vak te gaan uitoefenen, mensen die denken aan omscholing, mensen die overwegen terug te keren in het onderwijs en al die anderen die het onderwijs een warm hart toedragen maar afgehaakt zijn. Mensen die niet eerder konden of durfden, mensen met een warm hart voor kinderen die het verschil willen en kunnen maken en er samen met ons voor kunnen zorgen dat al die kinderen nu en in de toekomst van goed  onderwijs worden voorzien! 

Op vrijdag 31 januari zijn belangstellenden van harte welkom bij ons op Confetti om samen met teamleden in gesprek te gaan. Zij staan klaar om uitleg te geven, vragen te beantwoorden en op een open en eerlijke  manier met elkaar te praten over het prachtige werk dat wij elke dag mogen doen. Kansen en uitdagingen worden besproken, waarbij de pracht en kracht van ons vak voorop staat. Wij vinden het tijd voor een positief en echt toekomstgericht geluid! Om de geïnteresseerden vervolgens te laten ervaren hoe een werkdag van een leerkracht eruit ziet nodigen we hen vervolgens uit een dag mee te komen draaien bij ons op school als de kinderen er ook zijn. 

Wil je deze positieve mogelijkheid veelvuldig met ons delen, zodat we zoveel mogelijk mensen bereiken? Ken je mensen in je omgeving die hier belangstelling voor zouden kunnen hebben, laat het hen weten, ook wanneer ze niet verbonden zijn aan onze organisatie zijn zij van harte welkom!

Wil je zelf aansluiten om een aandeel te hebben tijdens deze ochtend, of je nu directeur, leerkracht, stafmedewerkers of onderwijsondersteuner bent? Je bent uiteraard van harte welkom! 

Wil je meer weten of heb je nog een aanvullend idee? Neem contact op met Martin Prins (leerkracht) of Christel Hensema (directeur) van Confetti via tel.nr. 026 389 01 14 of directie.confetti@debasisfluvius.nl