Mededelingen 19 mei 2019

20-05-2019
Beste ouders/ verzorgers,

Hierbij sturen we u de mededelingen voor deze week. Volgende week volgt er weer een nieuwsbrief. De nieuwsbrief zullen we minder frequent versturen, zo eens per maand. De nieuwsbrief voorzien we van foto's en de agenda per maand. De mededelingen volgen wekelijks met daarin speciale activiteiten, oproepen en aandachtspunten. 


Team Confetti

Juf Inge vaste aanstelling!
We hebben juf Inge afgelopen vrijdag in de bloemetjes gezet. Zij heeft nl. een vaste aanstelling gekregen bij de BasisFluvius en blijft daardoor verbonden aan Confetti! Daar zij we heel erg blij mee! Gefeliciteerd Inge!

Verlof juf Suzanne voorbij!
Het verlof van juf Suzanne is voorbij. Na de geboorte van zoon Xemm mag zij weer aan het werk! Vanaf maandag 20 mei zou ze weer terugkeren in de groep. Helaas is haar 'come back' deze week verstoord vanwege buikgriep. We hopen dat Suzanne zich snel beter voelt en de draad weer kan oppakken in groep 4. 

Open ochtend
Woensdag 22 mei is de laatste open ochtend van dit schooljaar. Er hebben zich al een aantal gezinnen aangemeld. Kent u nog mensen uit de buurt op zoek naar een basisschool wijs ze dan gerust op deze mogelijkheid. De open ochtend wordt gehouden tussen 9.00 en 10.30 uur. Kinderen, ouders en juf Christel leiden de geïnteresseerden rond. Mocht u zin en tijd hebben om te assisteren dan maken we graag gebruik van uw hulp. Uw hulp bestaat onder anderen uit het schenken van thee/ koffie , een rondleiding verzorgen en vragen beantwoorden van ouder tot ouder. De kinderen van de leerlingenraad hebben het volgende takenpakket; vertellen over het werken met de taak, de daltonblokjes, de daltontaken, Levelwerk, samenwerken en hun ervaringen bij ons op school. 

Terugkoppeling uitkomsten tevredenheidspeilingen
Enige tijd geleden hebben zowel u, de kinderen als de teamleden een tevredenheidspeiling ingevuld. Aanstaande vrijdag koppelen we u graag de uitkomsten van de kinderen en ouders terug. 

Datum Confetti Summer Night gewijzigd!
In verband met de drukte in de laatste week en de verschillende afscheidsmusicals van de drie scholen is de Confetti Summer Night een week vervroegd. De nieuwe datum is 26 juni a.s. Het aftellen kan dus beginnen want voor je het weet is het zover! Voor de nieuwe ouders; tijdens de Confetti Summer Night is er volop gelegenheid om informeel met andere ouders in contact te zijn, zijn er leuke optredens en zijn er kraampjes met hapjes en drankjes. Dit is een echte Confetti traditie waar u zeker kennis mee moet maken!