Mededelingen 17 december

17-12-2018
Beste ouders/ verzorgers,

Deze week wederom wat mededelingen. Voor de kerstvakantie sturen we u weer een nieuwsbrief. 

Nog een weekje te gaan tot de kerstvakantie! Een fijne week en nog mooie zondag gewenst!

Team Confetti


Juf Suzanne met verlof!
Met het ingaan van de kerstvakantie zal ook het verlof van juf Suzanne ingaan. Vanwege zwangerschapsgerelateerde klachten zal juf Suzanne de komende week al niet meer voor de groep staan. Zij is sporadisch op school aanwezig om haar werkzaamheden af te ronden en over te dragen. Voor de komende week is vervanging aangevraagd.

Voor de groep hebben we gedurende het verlof een goede oplossing gevonden. Op maandag zal juf Denise Opdenoordt voor de groep staan en de overige dagen juf Inge van Zoggel. Dan weet u wie deze nieuwe gezichten binnen team Confetti zijn. 
Juf Suzanne zal haar werkzaamheden vanaf medio mei voor 3 dagen hervatten. Juf Inge zal haar werkzaamheden de overige dagen tot de zomervakantie invullen. 

Wij wensen juf Suzanne hierbij alvast een heel fijn verlof met straks een prachtig gezond kindje! 

Gevonden voorwerpen laatste kans...
woensdag zal meester Henk de gevonden voorwerpenbak legen. Mist u nog kleding, een beker, bakje, gymschoenen? Kijkt u dan gerust nog even beneden bij de balie in de Omnibus gevonden voorwerpenbak of bij meester Henk in zijn conciërgeruimte. Kleding welke niet wordt opgehaald brengen we naar de kledingcontainer, de overige spullen moeten we helaas weggooien.

Goede Voornemens...
In het kader van het nieuwe jaar en de bijbehorende goede voornemens willen we u vragen om uw kind op tijd te brengen en om 8.30 uur de hal van school te verlaten. Om 8.30 uur starten we de kring, het tutorlezen of de instructies. Wij willen dan dat het rustig is op de gang. We rekenen op uw medewerking!

Save the date!
Maandag 28 januari 
organiseren we 's avonds een informatieavond over Sociaal Emotioneel Leren. Die middag krijgt het team een training in verband met de nieuwe methode die we vanaf dan in gebruik zullen nemen. 's Avonds wordt u meegenomen in de werkwijze maar ook samenwerking die wij als team daarin met u als ouders moeten aangaan. Door samen om de kinderen te staan bereiken we nog meer! Voor de teamtraining en ouder informatieavond hebben we een gastspreker ingehuurd. Nadere informatie en tijden volgen. Wilt u deze avond al wel vast blokkeren in uw agenda?

Kerstdiner
Een laatste reminder om u ter herinneren aan de inschrijving voor het kerstdiner. De meeste lijsten bij de deuren zijn aardig vol geschreven, fijn als u of uw kind zich alsnog in willen schrijven. Dank voor uw bijdrage!
Voorafgaand aan het kerstdiner zal er in alle groepen een kerstverhaal worden voorgelezen. Het belooft een sfeervol gezellig diner te worden. En... Uiteraard mogen de kinderen donderdag in hun kerstkleren naar school komen!

De laatste schooldag van 2018 worden de kinderen gewoon om 8.30 uur op school verwacht. Het betreft een korte dag en de het diner is niet heel erg laat afgelopen. 

Bereikbaarheid Confetti en Omnibus gedurende de kerstvakantie
Tijdens de vakantie zijn de school en Omnibus beperkt bereikbaar. Omnibus kent aangepaste openingstijden en de school is gesloten. U kunt de school altijd per mail bereiken via mailadres directie.confetti@debasisfluvius.nl, deze wordt vrijwel dagelijks doorgenomen.

In geval van een calamiteit kunt u rechtstreeks contact opnemen met de directeur via telefoonnummer: 06-23457080